Vergoedingen voor logopedie bij Logopediepraktijk Gaanderen

Bij Logopediepraktijk Gaanderen begrijpen we dat toegankelijke zorg en duidelijke informatie over vergoedingen van zorgverzekeraars belangrijk zijn voor onze cliƫnten. Daarom willen we u graag informeren over de vergoedingen voor logopedie, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor de logopedische zorg die u nodig heeft.


Logopedie wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor zowel kinderen als volwassenen. Dit betekent dat logopedische behandeling in de meeste gevallen 100% wordt vergoed.


Bij volwassenen geldt wel dat de behandeling -net als andere medische kosten- in eerste instantie vanuit het eigen risico wordt betaald.

Zorgverzekeraars

Bij Logopediepraktijk Gaanderen hebben we contracten met de meeste*) zorgverzekeraars in Nederland. Dit betekent dat wij de logopedische behandelingen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren. U hoeft dus geen
ingewikkelde administratieve procedures te doorlopen en geen hoge kosten voor te schieten. Wij zorgen voor de afhandeling van de declaraties, zodat u zich kunt concentreren op uw behandeling.


*) Er zijn enkele uitzonderingen. Klik hier voor het meest recente overzicht van (on)gecontracteerde zorgverzekeraars.

Heeft u vragen over de vergoedingen voor logopedie of wilt u meer informatie over onze logopediepraktijk? Neem dan gerust contact met ons op.